... är nått av det roligaste som man kan delta i. Det har jag tyckt så länge jag kan minnas och jag har under årens lopp deltagit i dylika evenamng så ofta jag har kunnat. När barnen var små så försökte jag delta i åtminstone en cirkel varje termin. och på senare år så har jag själv varit upphov och ledare till olika cirklar allt efter ork och tid ... Framför allt ork.

Förra året blev jag därför jätteglad när jag blev nominerad till ledamot i Studierådet i Vilhelmina Arbetarkommun och jag har under året deltagit som bisittare för allas vår "Farmor" Irene som har flerårig kunskap i gebitet. Och ikväll har vi haft det första mötet för 2012 för att planera och organisera årets aktiviteter.

En kurs som jag själv har tänkt hålla i är en " Datorskola för nybörjare". Vi har många medlemmar som har efterlyst en kurs som handlar om det mest elementära. Den ska jag starta upp lite senare under våren, för nu har vi ett par andra alternativ som vi ska köra under vårvintern, som vi hoppas ska bli både roliga och givande. Vi börjar med en kort kurs i "Mötes//styrelsemötesteknik" och sen kommer en kurs om "Ideologi".

I februari ska jag och Nimer från SSU  åka till Medlefors på en dagskurs i "Retorik och Media" och det ska bli riktigt roligt. Så är det tänkt!

Jag har en del andra projekt som jag skulle vilja göra också, men Rom byggdes inte på en dag och i mitt fall så har jag fått lära mig att skynda långsamt. Så det gör jag!

Tänk att få ha ynnesten att få lära sig nått nytt varje dag.