Man blir bestört när man går in och läser bloggar som är skrivna av alliansens tilltänkta politiker för nästa mandatperiod i kommun och landsting, man förvrider fakta så att det blir till rena lögner om hur ekonomin sköts av majoriteten, man ska ändra ekonomisystem, man ska inhandla kompetens i upphandlings frågor, med mera, med mera.

KD:s företrädare i Kommunstyrelsen måste ha glömt att vi upphandlat kompetens via Lycksele kommun i samarbete med flera andra kommuner i Lapplands inland i just upphandlingsfrågor och var den person som röstade JA utan förbehåll i Kommunstyrelsen. Tydligen inget bra beslut idag.

Centerns språkrör i Vilhelmina måste ha glömt att man gjorde av med ca 50 milj, ur eget kapital förra mandatperioden vilket inte varit den lättaste uppgiften för sittande majoritet att återställa, med de myndighetsbeslut som kommunen var tvungna att följa för att inte få vitesföreläggande

Under denna mandatperiod har Allianspartierna INTE presenterat en egen budget och därmed visat medborgarna sin vilja att styra Vilhelmina, ej heller visat sina politiska motståndare en annan viljeinriktning, man har bara gnällt på det material som S och V lagt fram. Kära medborgare i Vilhelmina, inte ett enda helt förslag under 4 år när det gäller EKONOMI , jag tror att dom inte har förmågan att göra en budget och därmed inte redo att styra Vilhelmina.

Rösta rätt, rösta rött

Med vänliga hälsningar

Mikael Österberg