Se där! Det gick inte riktigt så lätt att föra folk bakom ljuset, Göran Jonzon! Det här citatet, vad var det ämnat att berätta?

"Men man kan undra varför karln smyger omkring och planerar inlägg på andras bloggar ?
Både på Kristina Normans och nu på Åke Nilssons blogg.
Varför öppnar han inte en egen där han spy ur sig lögnbeskyllningar och bockfotsanklagelserna och stå för dem som en vuxen man ?"

Nu är det så att jag inte har beställt att få använda andras bloggar, men jag har inget emot att mina inlägg på sossebloggen publiceras på andra ställen. Det ger bredd åt informationen och upplysningar om hur vissa debattörer använder ordet för att förvränga sanning och verklighet. Och jag står för allt jag skriver på sossebloggen!

Det skulle väl vara på sin plats att Jonzon nu kunde kommentera mitt inlägg som han tydligen tagit del av. Är det Kristdemokraterna som står för utjämningskommitténs förslag, som har skrivit regeringens proposition och som ensam fattat beslut i riksdagen om hur det reviderade skatteutjämningssystemet ska fungera? Man kan få den uppfattningen när man läser Jonzons blogg. Om han någon gång kunde hålla sig till sanning och verklighet, skulle det vara betydligt enklare att förstå vad han menar. Men när sossehatet får ta över handen, då förvrängs fakta till oigenkännlighet.

Jag hedrar alla som var med och tog fram förslaget till ny skatteutjämning inkl. de Kristdemokrater som varit med och dragit frågan i rätt riktning. Alla ska hållas räkning för vad de gör, gott som ont, Jonzon!

Då jag förstår att sossebloggen läses av fler än sossar, så duger den i vart fall tills vidare för mig. Jag använder den för att informera, skapa debatt, hålla emot en del lögner och verklighetsförvanskningar som en viss Kristdemokrat gärna ägnar sig åt. Jag tänker inte passivt åse hur desinformationen används för att smutskasta både politiska partier och människor med ärliga och folkliga avsikter. Det må gälla knivar på offentliga platser eller poliser som gör sitt jobb enligt lag och förordning.

När ska vi få se respektfulla och ickekränkande inlägg i den politiska debatten från denne Kristdemokrat?

K G Abramsson
socialdemokrat