.... så skriver  Jan Söderström i AiP. Annie Lööf påstår  att restaurangmomsen sänker krogpriserna och att svenskarna kan gå ut och äta oftare för att det blir billigare.Fler som äter ute genererar flera jobb och alla blir nöjda och glada. Men ....nu var så att... Centerpolitiker har gått "restaurangrundan" för att kontrollera hur företagen hanterar momssänkningen, på olika platser i Sverige, och den "lokala kollen" visade att hittills hade man inte sänkt priserna nånstans i Vilhelmina. Man använde tillskottet i kassan till att stärka företaget, hette det.

Det som blir följden av resaturangmomsen blir inte som (C)  och regeringen vill påskina. Det blir snarare som befarat... Företagen stoppar i sina egna fickor och inte många utom snabbmatskedjorna sänker sina priser ... och pengar styr i dagens Sverige, det kan vi alla vara överens om ...!

Vad blir då följden av detta? ... Ska svenska folket följa amerikanernas trend och börja äta mera snabbmat med obefintlig mängd fibrer, onyttiga transfetter och socker, med ökad fetma, diabetes2  och andra sjukdomar som följd ... .. Vad kommer det att kosta samhället i nästa steg?...

 

Utdrag ur AiP:

Näringsminister Annie Lööf (C) poserade med McDonalds-kläder och namnbricka för att marknadsföra sänkningen av restaurangmomsen. Jobbutvärderingen av vad S kallar för ”McDonalds­bidraget” ska göras först efter valet. Någon hälsoutvärdering av ökad snabbmatskonsumtion planeras inte.
– Vi räknar med att sälja mer, säger Raymond Mankowitz, kommunikationsdirektör på McDonalds som gör en extra stor prissänkning på barnmenyn Happy Meal.

Läs mera här >>>>> http://www.aip.nu/default.aspx?page=3&nyhet=41495

 

Annie Lööf och Eskil Erlandsson införda McDonaldsuniform  och egna namnbrickor dagen till ära, i färd med att tillverka burgare... Mera fett till folket!

Det här är inte acceptabelt. Vi skulle ha använt  pengarna till vården och skolan istället, där går man på knä och behöver tillskott i kassan för att kunna klara det mest elimentära... och det hade genererat fler jobb ... det är vad jag tror !

Hej på en stund