... var det att få bevista SSU Vilhelminas Årsmöte idag. Jag och Viveka svarade på en inbjudan att komma på mötet och berätta om varför vi blivit socialdemokrater.

Våra historier stämde ganska bra överens visade det sig. Vi kommer från liknande bakgrunder med hårt arbetande föräldrar som engagerat sig mot dom självupplevda orättvisorna och vi har lärt oss från början att tillsammans är man så mycket starkare.

Det är jätteroligt att få medverka i detta möte. Vi har ett gäng jättesmarta och duktiga ungdomar som är superengagerade... Det gör en annan alldeles varm i hjärtat.

I övrigt har jag roat mig dom senaste dagarna med att läsa en bok som jag fick från en kommunalmedlem som heter "Fotarbete-  Resereportage publicerade i fackförbundspressen 2005-2006" ( ISBN 978-91-977340-0-4 )

Riktigt intressanta skildringar om hur arbetande människor har det i andra länder. Boken ger perspektiv och får en att förstå, varför det är så viktigt att organisera sig och engagera sig. Vi behöver gå samman och bli starka för att ska pa bättre villkor för alla...

NU ska jag se "Bodyguard" Det får bli min hyllning till den nyss avlidna Whitney Houston som begravdes idag. En av världens bästa sångerskor någonsin.

Hej på en stund