...känner jag idag över Håkan Juholts besked om att han avgår ... Politik är världsliga ting, det som mycket annat, och världsliga ting ska man inte låt sig nedslås av...men det är svårt att inte vara ledsen över dagens händelser... Men om man kan se något positivt med det som har hänt så skulle det möjligen vara att nu kankse Media kommer att ha tid framgent att bry sig om att granska tex Carl Bildths affärer eller vad Reinfeldth egentligen haft för sig i Tyskland...Eller kolla upp hur det ligger till med utförsäljningen av Sveriges tillgångar...Men det kanske är för mycket begärt...

Personligen måste jag säga att jag är djupt imponerad över hur Håkan Juholt orkat stå rakryggad i den storm som han ahr utsatts för.  Han har visat upp en styrka och seghet utöver det normala och det är bara att buga sig inför den uppvisningen.

Jag är stolt över att vara socialdemokrat, jag är stolt över mina partikamrater och över att få kalla dom mina vänner. Men dom krypskyttar och sk källor som matat media med uttalanden och "sanningar"  och delat ut tydliga och återkommande nålstick under det här drevet gör mig  skamsen å deras vägnar...

Jag anser att det är fler Håkan Juholt som ska fundera på att avgå ...